Hotstone massage

De Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtegang “Geest en Lichaam zijn een”. De warmte dringt door in de spier en verlicht spanningen. 

De behandeling combineert de kracht van de dieptewerking van het werken met warmte (thermo) en de therapeutische kwaliteiten van essentiële oliën. Er wordt zacht gemasseerd met speciale warme basaltstenen meestal langs de ruggengraat, in de nek, in de handen, op de borst en buik en ja zelfs tussen de tenen. Een heerlijk gevoel dat ik alle koukleumen kan aanraden.

Basalt is het beste materiaal voor hotstone massage, want het houdt de warmte langer vast en geef deze op een natuurlijke wijze aan het lichaam door. De stenen zijn afkomstig uit Amerika en zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, waarna ze eeuwenlang in rivier beddingen hebben gelegen en waardoor ze mooie ronde gladde vormen hebben gekregen.

De warmte dringt door in de spier en verlicht spanningen. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam. 

Deze massage is vooral geschikt voor mensen met spier- gewricht- en/of zenuwpijnen, rug en/of nekpijn. Maar ook zeker voor mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen verwennen en relaxen! Hotstone massage is dan ook een zeer bijzondere ervaring……

More in this category: « Voetreflexologie
back to top
Top of Page